jog

Könyvelés

Személyre szabott megoldások, rugalmas könyvelés, kifogástalan jogszabályi megfelelés.

HID Consulting Könyvelés
jog

Könyvelési szolgáltatásaink

Könyvelés

Az adózás és a könyvvitel ezernyi szállal kapcsolódik egymáshoz. Rendezett könyvelés nélkül nem lehet hosszú távon jól működő, megnyugtató adózási környezetet kialakítani. Tapasztalatból tudjuk, hogy a nem megfelelő könyvvezetés, illetve a könyvelést és az adózást felügyelő szakemberek közötti elégtelen kommunikáció előbb-utóbb olyan adózási problémákhoz vezethet, melyek leküzdése később csak aránytalanul nagy nehézségek árán és jelentős többletköltségek mellett lehetséges.

Magasan képzett szakembereink közreműködésével a könyvelés minden mozzanatára kiterjedő szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, beleértve a számlák, bizonylatok ellenőrzését és megfelelőségének vizsgálatát, illetve a könyvelést alátámasztó analitikák, adóbevallások, mérlegbeszámolók, taggyűlési határozatok elkészítését.

Bérszámfejtés

Modern szoftveres környezetben, évtizedes szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére a bérszámfejtés valamennyi részterületén, a munkavállalók be- és kiléptetésétől kezdve a bérekkel kapcsolatos havi elszámolások, feladások, adatszolgáltatások és bevallások naprakész elkészítésén át egészen a bérszámfejtéssel kapcsolatos szakmai tanácsadásig.

Kontrolling

Személyre szabott kontrolling rendszer kiépítése és működtetése nélkül ma már elképzelhetetlen egy vállalkozás mindennapi irányítása, bármilyen méretű cégről legyen szó. Mi segítünk abban, hogy a vállalat döntéshozói mindig naprakészen és az általuk kívánt struktúrában rendelkezzenek azokkal a könyvelésből kinyerhető adatokkal és információkkal, amelyek a tervezéshez, elemzéshez, illetve az üzleti döntések meghozatalához számukra szükségesek, így biztosítva azt, hogy működés hatékonysága, eredményessége mindig a maximumon legyen.

Számviteli szaktanácsadás, szakértői tevékenység

Számviteli szakembereink okleveles könyvelői, illetve könyvvizsgálói képesítéssel és évtizedes gyakorlati tapasztalattal nyújtanak segítséget, legyen szó akár egy egyszerűbb rutinfeladatokról, akár egy komplex számviteli probléma feltárásáról és megoldásáról, mindig igyekezve megtalálni azt az „arany középutat”, amelyen haladva az ügyfelek igényeit és a jogszabályoknak való megfelelést maradéktalanul közös nevezőre lehet hozni.

Könyvelési segítségre van szüksége?

Adó

Megszüntetjük a kockázatokat, és kialakítjuk vállalkozása adóhatékony működését.

Jog

Teljeskörűen érvényesítjük jogait, és eredményesen képviseljük érdekeit.

Könyvelés

Személyre szabott megoldások, rugalmas könyvelés, kifogástalan jogszabályi megfelelés.

Pályázat

Biztosítjuk a fejlesztésekhez szükséges forrásokat és segítjük a projektek megvalósítását.

Üzleti tanácsadás

Átfogó pénzügyi és tranzakciós tanácsadási szolgáltatásokkal támogajuk vállalati ügyfeleinket.

Híd Consulting Group Footer Logo

HÍD Consulting címe

1138 Budapest,
Népfürdő utca 22.
Duna Tower B. torony 8. emelet

HÍD Könyvelőiroda címe

1139 Budapest,
Hajdú utca 27. II. em.

© 2024 HÍD Consulting - Minden jog fenntartva