pályázat

Pályázat

A HÍD Pályázati Tanácsadó Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek mind az uniós, mind pedig a hazai költségvetési források elérésében, valamint további finanszírozási lehetőségekhez való hozzáférésben.

HID Consulting Pályázat
pályázat

Pályázati szolgáltatásaink

Pályázatfigyelés

Ügyfeleink jelentős mennyiségű időt és energiát takaríthatnak meg azzal, ha a pályázatfigyelést nem önmaguk végzik, hanem a megadott szempontok alapján a HÍD Pályázati Tanácsadó hozzáértő csapatára bízzák ezt a feladatot. Tapasztalt munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik és felkutatják azokat a pályázati és egyéb forrásszerzési lehetőségeket, amelyekkel partnereink hatékonyan fejleszthetik szervezetüket, vállalkozásukat.

Pályázatírás

Átvállaljuk ügyfeleinktől a pályázatírással összefüggő összes feladatot, a felhívásban foglalt formai és tartalmi követelményeknek megfelelő pályázati dokumentáció összeállításától kezdve. Pályázati tanácsadás keretében segítünk az előírt adminisztratív, pénzügyi, adójogi, illetve jogi és egyéb szakmai kritériumok beazonosításában, valamint az ezeknek való megfelelésben. Folyamatos konzultáció mellett biztosítjuk a projektjavaslat elkészítését és annak határidőben történő benyújtását, továbbá szükség esetén elvégezzük a pályázat kiírója által kért kiegészítésekkel, módosításokkal, hiánypótlásokkal, illetve tisztázó kérdésekkel kapcsolatban felmerülő tennivalókat.

Projektgenerálás
Az aktuálisan elérhető pályázatokon való részvétel, a projektjavaslatok elkészítése, valamint az akár párhuzamosan futó projektek menedzselése és az adminisztratív tennivalók zökkenőmentes ellátása rengeteg ráfordítást és speciális kompetenciákat igényel. Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik erőforrásaikat fő tevékenységükre kívánják koncentrálni, vagy esetleg nem rendelkeznek megfelelő számú, a pályázati tanácsadás területén járatos munkatárssal.

Projektmenedzsment és nyomon követés
Egy nyertes projektjavaslat átültetése a gyakorlatba optimális esetben minden kedvezményezettet elégedettséggel tölt el. Tapasztalataink szerint azonban a projektek megvalósítása és fenntartása során felmerülő adminisztratív, időközi és záró tevékenységek komoly kihívások elé állítják a projektgazdákat. Ezt a terhet is levesszük partnereink válláról, hogy csak az elért, pozitív eredményekre összpontosíthassanak.

Pályazati segítségre van szüksége?

Adó

Megszüntetjük a kockázatokat, és kialakítjuk vállalkozása adóhatékony működését.

Jog

Teljeskörűen érvényesítjük jogait, és eredményesen képviseljük érdekeit.

Könyvelés

Személyre szabott megoldások, rugalmas könyvelés, kifogástalan jogszabályi megfelelés.

Pályázat

Biztosítjuk a fejlesztésekhez szükséges forrásokat és segítjük a projektek megvalósítását.

Üzleti tanácsadás

Átfogó pénzügyi és tranzakciós tanácsadási szolgáltatásokkal támogajuk vállalati ügyfeleinket.

Híd Consulting Group Footer Logo

HÍD Consulting címe

1138 Budapest,
Népfürdő utca 22.
Duna Tower B. torony 8. emelet

HÍD Könyvelőiroda címe

1139 Budapest,
Hajdú utca 27. II. em.

© 2024 HÍD Consulting - Minden jog fenntartva