pályázat

Üzleti tanácsadás

A folyamatosan és dinamikusan változó gazdasági környezet, piaci és növekedési elvárások, illetve az esetlegesen felmerülő generációváltási kihívások sok esetben szélesebb körű terjeszkedési alternatívák és stratégiai irányvonalak megvizsgálását követelhetik egy vállalat tulajdonosaitól. Ennek érdekében tanácsadói csapatunk minél átfogóbb pénzügyi és tranzakciós tanácsadási szolgáltatásokkal igyekszik vállalati ügyfeleit támogatni.

HID Consulting Üzleti Tanácsadás
pályázat

Üzleti tanácsadás szolgáltatásaink

Vállalatértékesítési szolgáltatások

A vállalatértékesítési szolgáltatások vonatkozásában teljeskörűen végig kísérjük ügyfeleinket az értékesítési tranzakciók során. Az egyes mérföldkövek eléréséhez szükséges folyamatokat átfogó módon koordináljuk annak érdekében, hogy a vállalatértékesítési tranzakció lezártával a vállalati érték a lehető legmaximálisabb legyen.

Vállalatfelvásárlási szolgáltatások

Vállalatfelvásárlások során jelentős értéket tudunk nyújtani ügyfeleinknek az elemzési, átvilágítási és a tárgyalási szakaszban egyaránt. Tanácsadóként hozzájárulunk a célravezető tárgyalási légkör kialakításához, a vevő és az eladó közötti kulturális és egyéb nézeteltérésekből adódó különbségek áthidalásához, továbbá biztosítjuk, hogy ügyfeleink érdekei érvényesüljenek és sikerrel záruljon a tranzakció.

Vállalatértékelés és tervezés

Külső tőkebefektető bevonásakor vagy üzletrészek, cégek értékesítése, vásárlása során kulcsfontosságú kérdés, hogy mi az a vállalatérték, ami a tranzakció alapját képezi. Ezen elemzési folyamatnak alapvető része egy részletes, középtávú pénzügyi terv elkészítése, amelynek alapján látható, hogy a tervidőszakban milyen terveket tud megvalósítani és ezáltal milyen jövőbeli pénztermelő képessége van a vállalkozásnak, ami az értékelés alapja.

Finanszírozásszervezés

A finanszírozásszervezés során igyekszünk az ügyfelek legmesszemenőbb stratégiai céljainak megvalósításához szükséges alternatív forrásbevonási lehetőségek megvizsgálásában maximális támogatást nyújtani legyen szó magán vagy intézményi finanszírozásról.

Pénzügyi modellezés és folyamatfelmérés

A pénzügyi modellezés és folyamatfelmérési szolgáltatásunk célja, hogy az egyre telítődő piaci versenyhelyzet következtében ügyfeleink belső működési folyamatainak optimalizálását támogassuk a lehetséges vállalati szinergiák kiaknázásának és a még magasabb működési hatékonyság, illetve profitabilitás elérésének érdekében.

Stratégiaalkotás és generációváltás támogatása

A vállalati versenyképesség megőrzése és fenntartása a mai napig az egyik legfontosabb tulajdonosi szempont, melyhez elengedhetetlen egy optimálisan kialakított vállalati stratégia, így ennek következtében a jövőbeli pénzügyi döntések megalapozásához részletesen kidolgozott üzleti modellre van szükség, melyet folyamatosan ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, az igényeikre szabva igyekszünk kialakítani.

Üzleti tanácsadásra van szüksége?

Adó

Megszüntetjük a kockázatokat, és kialakítjuk vállalkozása adóhatékony működését.

Jog

Teljeskörűen érvényesítjük jogait, és eredményesen képviseljük érdekeit.

Könyvelés

Személyre szabott megoldások, rugalmas könyvelés, kifogástalan jogszabályi megfelelés.

Pályázat

Biztosítjuk a fejlesztésekhez szükséges forrásokat és segítjük a projektek megvalósítását.

Üzleti tanácsadás

Átfogó pénzügyi és tranzakciós tanácsadási szolgáltatásokkal támogajuk vállalati ügyfeleinket.

Híd Consulting Group Footer Logo

HÍD Consulting címe

1138 Budapest,
Népfürdő utca 22.
Duna Tower B. torony 8. emelet

HÍD Könyvelőiroda címe

1139 Budapest,
Hajdú utca 27. II. em.

© 2024 HÍD Consulting - Minden jog fenntartva